Om Allom

Allom knyter ihop arrangörer och besökare.

Allom är utvecklad för att föreningar och andra arrangörer lätt ska kunna publicera sina evenemang. Och ännu lättare ska det vara för dig som letar efter något kul och utvecklande att göra.

Det kommer alltid att vara gratis att leta efter evenemang på Allom.

Just nu när vi provkör evenemangskalendern kostar det inte något att lägga in evenemang. Arrangörer som utvärderar under testfasen får en rejäl bunt gratisannonser som tack för hjälpen.

När vi sätter igång att ta betalt kommer priserna att vara låga. En evenemangsannons kommer att kosta som en fika. Eller en varmkorv. Evenemang som bara är intressanta internt hos arrangören, till exempel föreningens årsmöte, kommer att vara kostnadsfria.

Allom drivs av Kalenderbolaget i Sverige AB.

Fördelar med Alloms evenemangskalender för dig som arrangör:

  • Full kalenderfunktion utan att du behöver programmera eller installera något på din egen hemsida (du behöver inte ens ha någon).
  • Eget kalendarium med evenemang från Allom på din hemsida eller blogg. Du väljer att visa ett urval baserat på ämneskategori, arrangör, plats eller något som nämns i evenemangsannonsen.
  • Egen sida för dig som arrangör.
  • Besökare kan direkt rekommendera dina evenemang på Facebook.
  • Dina evenemang blir ännu attraktivare och synligare när du presenterar dem på Allom tillsammans med andra arrangörers.

Kommentera